torstai 2. toukokuuta 2013

Paketti Amerikasta!

Paras maanantai ikinä! Sain nimittäin postia USA:sta. Olin erään keräilijäfoorumin kautta vaihtanu Jackson Jekyll -nuken Amerikan exclusive Classroom Ghouliaan toisen keräilijän kanssa. Jacksonhan on Suomessa aika halpa, ja Jenkeissä sitä on puolestaan hankala löytää. Minä taas olen päättänyt kerätä kaikki kolme Classroom-nukkea, ja oli kiva, että tätä ensimmäistäni ei tarvinnut tilata Ebaysta. Olin myös aika onnekas, sillä Ghoulia ei jäänyt edes tulliin :)

Tässä koko paketti. Alla sylikaupalla amerikkalaisia sanomalehtisuikaleita pehmusteena.
Myös kissa oli kiinnostunut uusista hajuista.
Tällainen paketti tupsahti lähipostiin. Vaihtokumppani oli luvannut kylkiäisiä, mutta yllätyin siitä, miten paljon niitä sain.

Roppakaupalla karkkia! Jelly Beans, Rainbow Nerds ja Hot Tamales.
Jelly Bellyn beansit ovat kuulemma niitä virallisia. Pussin takana kaikki 30 eri makua. Osa on kyllä aika kauheita...
Hot Tamales. Maistuvat alkuun pullalle, mutta jälkimaku on hirvittävä. Täytyy laittaa kaappiin ja tarjota vaikka vieraille ;) 
Willy Wonkan suklaatehtaan Nerdsitkin löysivät tiensä tänne nörttilään. Hyviä ja tosi kirpeitä karkkirakeita.
Sain myös yllärinä Blind Bag -ponin! Kuten sanottua, en kerää näitä aktiivisesti, mutta lahjukset kelpaavat aina :) 
Pussista paljastui Amethyst Star. Luulin, että tuo glitteri on näissä sisällä, mutta eip, se on pinnassa. Ja nyt myös käsissäni :P Ihana otus!

Tärkein oli tietysti itse nukke, Classroom Ghoulia, eli "Physical Deaducation". Tämä Ghoulia on pukeutunut urheiluasuun, pitelee palloa ja poseeraa palkintokaapin edessä. Tyttösellä on mukaan myös "lockerinsa", jossa vaihtolasit (iih <3) sekä mekko. Paketissa myös tarroja, juomapullo, muistilehtiö&kynä sekä Survival Guide, onhan tämä kuitenkin zombie-nukke ;) Ghoulialla itsellään on aika vahvat, vihertävät silmämeikit ja tuollainen sporttiponnari. Tykkään myös noista popoista, vaikka veikkaan, että oikeat lenkkarit toimivat liikkatunnilla paremmin kuin nämä korkkarimukaelmat. Silmälasit on ihanasti kuminauhalla päässä kiinni, etteivät lennä vauhdin hurmassa :D (Itsekin tarvitsisin tuommoiset.)

Tästä on olemassa myös pelkistetty versio ilman noita kamoja. Onneksi sain tämän alkuperäisen!
Paketti myös takaa. Esittely Survival Guidesta sekä kuvat kahdesta muusta Classroom-nukesta, Lagoonasta ja Frankiesta.
Ja kissatkin saivat laatikon ^_^
Tästä paketista tuli tosi hyvä mieli, sillä tiedän, että molemmat osapuolet saivat sen, mitä halusivatkin :) Lisäksi nuo kylkiäiset olivat tosi ihana ylläri. Myös Ghoulia on paljon hienompi kuin edes osasin toivoa. Ainut ongelma on se, että kaapistani alkaa loppua tila, enkä tiedä, mihin Ghoulian tökkäisin. Pitänee tehdä uudelleenjärjestelyoperaatio piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti