maanantai 29. huhtikuuta 2013

Blind Bag -ponit

En kerää Blind Bag -poneja. Olen yrittänyt olla ostamatta niitä, jotta rahaa säästyisi edes vähän oleellisempiin keräilykohteisiin. Näissä pienissä ns. Ponyville-poneissa on kuitenkin joitain, jotka ovat niin hienoja, että olen halunnut nekin kokoelmiini. Olen hyvin tarkka keräilijä siinä suhteessa, etten hanki mitään, mikä ei miellytä silmääni aivan ehdottomasti. Suurin osa Ponyville-poneistani ovatkin vähän erikoisempia tapauksia.

Näitä kolmen ponin erikoissettejä minulla on neljä kappaletta. Settejä on yhteensä tehty kuusi.
Setti nimeltään Apple Family. Setissä Granny Smith, Big Macintosh ja Applejack. Rollaattori ja mummo on ehkä liikuttavinta ikinä! Missä muissa leluissa on tällaisia hahmoja? :D
Cloudsdale-setti. Rainbow Dash, Gilda ja geneerinen Wonder Bolt. Haluan ajatella, että tuo on Soarin, koska Soarin rox.
Famous Friends eli Rarity, Photo Finish ja Hoity Toity. Photo Finish on niin hauska hahmo, että tämä lähti mukaani heti.
Lotus Blossom, Zecora-seepra ja Pinkie Pie setissä Spa Pony Set. Todella random-yhdistelmä, mutta Zecora on upea.
Lisäksi minulla on pari irtoponia. Tämän Lucky Dreamsin sain ystävältäni Kielolta erään poniroolipelin kunniaksi. Tunnearvo on mittaamaton.
Siskokset kuin ilvekset. Luna ja Celestia tulivat keräilijäkaverini kautta Kotkasta, ja ovat kyllä tosi hienoja! Tähän kuuluisi vielä Cadence, mutta en niin siitä tykännyt.

On Blind Bageissa muutamia, jotka mielellään vielä haluaisin itselleni. Esimerkiksi 4. aallon metallinhohtoiset Rarity, Applejack ja Pinkie Pie ovat aivan upeita. Niitä ei tietenkään enää saa kuin Ebaysta, jossa hinnat ovat pilvissä, mutta ehkä joskus raaksin ne hankkia. Silmääni miellyttävät myös jotkut tavalliset ponit, kuten Merry May (6. aalto) tai Coconut Cream (US 2. aalto), mutta koska en varsinaisesti kerää näitä, ei minua niin kovasti haittaa niiden puute. 

Paitsi 8. aallon Wonder Boltsit haluan ehdottomasti, muuten itken! Sitten joskus, kun ne Suomeen saapuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti