tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kokoelma täynnä!

Olen keräillyt lähes vuoden ajan Monster High -keräilykortteja Monster High -binderiini, ja tänään kokoelmani tuli vihdoin täyteen!

Sain siis postia Etelä-Afrikasta ja USA:sta. Vaihdoin omia tupliani sekä Monster High -keräilytarroja erään keräilyfoorumin kautta minulta puuttuviin kortteihin. Olin aiemmin jo toki vaihdellut kortteja suomalaisten keräilijöiden kanssa, mutta jostain syystä viimeiset kolme numeroa, 49, 71 ja 99, olivat todella kiven alla. Kansainvälisillä markkinoilla sen sijaan tärppäsi.



Tällaisen paketin sain Etelä-Afrikasta. Mukana myös kaksi tavallista postikorttia tukemaan muita kortteja vääntymiseltä (hyvä vihje kelle tahansa ulkomaanpostia lähettävälle). Vaihtokumppanilta tuli myös ihana viesti, jossa kiitti vaihdosta. Minä tässä taisin kuitenkin enemmän voittaa :D


Ihanuus söpöysasioita. Nämä menevät jemmaan, vaikken sitten lapsuuden näitä pieniä lippulappusia ole keräillytkään :)


Itse kortit. Numerot 71 ja 99 :)



Mukana oli myös yksi Monster High -keräilytarra. Kyllä, kerään myös näitä. Kortissa Clawdeen Wolf futailemassa :)


Postia USA:sta! Viimeinen minulta puuttuva kortti Ghoulia Yelpsin muodossa. Tämä oli ainut kuoressa ollut asia, mutta enempää ei tarvitakaan :) Kokoelma on nyt täysi!



Ghoulia on kaiken lisäksi yksi lempihahmoistani. Söpö nörttityttö ja zombie :)


Kortti 49, murheenkryynini, vihdoin omalla paikallaan binderissa.


Nyt binderia on kiva selailla. Tässä Draculauran aukeama.


Nämä taiteelliset kortit ovat ihan lemppareitani.


Siinä myös Nasreenin lähettämä 99 kaltaistensa joukossa :)


Binderi ja sen 108 korttia. Panini on kyllä tuonut paljon iloa elämääni. Seuraavaksi pitääkin saada kokoon Monster High -tarrakirjan koko sisältö. Siitä minulta puuttuu vielä parisenkymmentä tarraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti