torstai 17. lokakuuta 2013

Soarin!

Ja niin lentäjäpoika saapuu kotiin! Olin jo lähes luopunut toivosta ikinä löytää blind bag Soarinia, mikä suututti minua suunnattomasti, erityisesti, kun loput kaksi muuta ponia sarjasta minulta jo löytyivät. Vaelsin männäviikolla Stockan Hulluja Päiviä uhmaten Itikseen tonkimaan Anttilan leluosaston uutta laatikollista blind bageja. Ja siellä, kuinka ollakaan, ihanainen Soarin minua odotti! #92236! Onneksi puhelimessa oli akkua sen verran, että pystyin googlettamaan sarjanumeron! Se oli kuulkaas maaginen hetki.

Tässä uunituore kuvanen uudesta aarteestani:

!!!!!
Ja tässä vielä tämä hämmentävä card swap -kämmi Spitfiren kanssa. 

Kuten ehkä muistamme, Spitfire oli kortissaan merkattu Soariniksi, joten Soarinin kortissa seisoo  nyt vastaavasti Spitfiren nimi. Myös info, "Leads the flying team!", koskee tietysti juurikin Spitfirea, ei tietenkään Soarin-höppänää. Soarinille räätälöity slogan olisi paremminkin "Couldn't lead a lunch!" tai mahdollisesti "Chokes on pie!"

Soarin on siis poneista tummin ja sillä on muista Wonderboltseista eroava cutie mark: siinä missä Spitfirella ja Misty Flylla oli takamuksessaan salama, on Soarinilla salama, jolla on siivet. Ilmeisesti symbolin tarkoitus on indikoida hahmon sukupuolta. Samat symbolit on merkitty myös hahmojen korttien yläkulmiin. Muuten ponit ovat keskenään hyvin samannäköisiä, eikä ihme: onhan ne samalla muotilla tehty. Eroavaisuudet näkyvät lähinnä korttien piirustuksissa, jotka mukailevat enemmän piirrossarjan alkuperäistä tyyliä. Soarin onkin omassa kuvassaan muita Wonderboltseja huomattavasti raamikkaampi, onhan hän porukan ainut ori.

Wonderbolts unite!

Persoonalliset piirteet on poneihin luotu lähinnä maalien avulla. Spitfire joukkueen kapteenina on display-puoleltaan muista poikkeava ja suuntaa siis katseensa oikealle. Kaikilla kolmella ponilla on myös eriväriset harjakset ja siivet: Spitfiren harjakset ovat oranssi-keltaiset ja siivet keltaiset, Soarinilla on mustat karvat ja hänen siipensä ovat sinertävän valkoiset ja Misty Flyn tukka sekä häntä ovat turkoosin valkoiset, kun taas tämän siivet ovat Spitfiren tapaan keltaiset. Siivet tietysti vihjaavat ponien oikeisiin väreihin, sillä jokainen Wonderbolt-figu tässä on pukeutunut joukkueensa sini-keltaisiin lentohaalareihin. Wikistä vakoilemalla saamme tietää, että Spitfire näyttää lentopukunsa alla tältä, Soarin on kuvattu samanlaisessa lentoakatemian univormussa täällä. Misty Flysta ei ole virallista kuvaa ilman lentopukua, mutta fanin tekemä piirros kyllä.

FIM:n jaksoja, joissa esiintyy Wonderboltseja on useita: Sonic Rainboom, The Best Night Ever, Hurricane Fluttershy sekä Wonderbolts Academy. Viimeksi mainittu keskittyy Rainbow Dashin pyrkimyksiin tulla Wonderboltiksi itsekin, joten hän pyrkii Wonderbolts-akatemiaan. Täällä poneja kouluttaa tietysti Spitfire. Jakso on oikeasti aika hauska mukailu armeijasta ja antaa Spitfiresta aika tiukan kuvan. Suosittelen katsomaan :) Nyt kun minulla on täysi setti koossa, voinkin lykätä nämä ponihyllylleni posettamaan, ja Spitfire voi jatkaa räyhäämistä (esim. Soarinille) siellä.

Yay <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti