perjantai 14. maaliskuuta 2014

Uusia Blind Bageja

En ole Wonderboltsien jälkeen ostellut juurikaan Blind Bageja, mutta ne harvat Blind Bag -ponit, joista olen kiinnostunut pyrin kuitenkin aina tilaisuuden tullen hakemaan omakseni. Nythän eletään Blind Bagien maailmassa jo yhdeksättä aaltoa, mutta itse en ole kiinnostunut lainkaan kyseisen aallon erikoisuuksista. Edellisessä, kahdeksannessa aallossa ilmestyivät sen sijaan Flam ja Flim Skim, jotka ajattelin itselleni hankkia, ja hankinkin. Nämä pojut oli helppo löytää, sillä tällä kertaa kauppaan oli tullut juuri uusi aalto Blind Bageja ja tarjolla oli useampikin laatikko.

Veljekset. Viiksekäs Flam oikealla.
Poikien kortit. Niiden mukaan Flam rakastaa omenasiideriä ja Flim Skim tykkää laulaa.

Samalla kävin vahingossa noutamassa itselleni myös mummon ja Gildan, jotka minulta tosin jo settimuotoisina löytyivät. Pienenä erona näissä versioissa oli ponien lievä läpikuultavuus, joten päätin ne aallon erikoishahmoina kuitenkin poimia mukaani. Ja onhan ne kiva irtonakin omistaa tietysti.

Oudoin parivaljakko ikinä. Mummo näyttää sanalla sanoin kauhistuneelta griffon-typyn läsnäolosta.
Taas hirvittävän informatiivisesti meille kerrotaan, että mummo leipoo omppupiirasta ja Gilda lentää.

Aiemminkin taisin jo mainita, että olen kaivannut myös joitain vanhemman edikan Blind Bag -poneja kokoelmiini. Näistä halutuimmat ovat olleet metallinhohtoiset neljännen aallon Pinkie Pie, Applejack ja Rainbow Dash, joita on näkynyt lähinnä sikahintaisina ebayssa. Vihdoin sattumalta näin kaikki kolme myynnissä eräällä nettikirpparilla, ja päätin samantien huutaa ne omakseni. Hinta oli suurinpiirtein samaa luokkaa kuin niiden hinta kaupassakin, joskin näillä poneilla ei tullut mukana niille kuuluvia kortteja tai pusseja. Mutta kyllä ovat hienoja! Tuo koko neljäs aaltohan oli todella ylellinen glitterisine perusponeineen, joista omistankin Amethyst Starin ennestään.

Komeita, eikös totta!

Koska nälkä kasvaa syödessä, voisivat seuraavat kohteeni olla kolmosaallon pimeässä loistavat erikoisuudet. Tai sitten odotan seuraavaa aaltoa. Jospa sieltä löytyisi jotain makuuni sopivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti