perjantai 3. tammikuuta 2014

Monster High -kokoelma, osa VII: Fashion Packs

Monster High -nukeille on julkaistu monia Fashion Packeja, joista itsekin olen napannut kokoelmiini osan. Vaikka säilytänkin nukkeni alkuperäispaketissaan, on minusta silti kiva omistaa myös osa erikseen ostettavista vaatteista, vaikken niitä koskaan tulisi kenellekään pukemaan. Suuri osa asuseteistäni on keräilyni alkuajoilta, sillä en niitä juurikaan enää viime aikoina ole hankkinut, vaan keskittynyt ennemminkin nukkeihin. Joitain haluamani asusettejä puuttuu vielä, muttei onneksi montaa.


Frankie's Fearleading Uniform



Frankien Fearleading-univormu oli oma porttihuumeeni Fashion Packien maailmaan. Löysin kyseisen pakkauksen aikoinaan kirpputorilta ja pakkohan se oli mukaan poimia. Minusta setti on tosi kiva, vaikka se on "vain" huutosakin asu. Se sisältää Monster Highn logolla varustetun musta-pinkkivalkoisen mekon, jota Frankie on ehtinyt jo hieman paikkailemaankin (tietysti). Lisäksi mukana on megafoni, korvikset, hikiranneke ja aivan ihanat (joskin hämmentävästi korkeakorkoiset) kengät. Niissä on tietysti Frankien tyyliin sopivasti salamakuvioiset korot. Frankien univormu on ensimmäisiä markkinoilla olleita Fashion Packeja ja sen on todennäköisesti ollut tarkoitus täydentää Fearleading 3-packia, jossa ilmestyivät Cleo, Draculaura ja Ghoulia univormuineen (joskin Ghoulia pysytteli kannustusjoukoissa suurine vaahtosormineen). Myöhemmin ilmestyi myös Fearleading 3-pack kissaversiona Toralein, Mewolodyn ja Purrsephonyn kanssa.

Myöhemmin Frankielle ovat ilmestyneet myös Core Fashion Pack, Day at the Maul Fashion Pack (Draculauran kanssa) sekä Deluxe Fashion Pack.

Clawdeen's Football Uniform



Samaan sarjaan Frankien univormun kanssa kuuluu tämä Clawdeenin futariasu. Clawdeenhan on urheilullinen tyttö ja harrastaa animaatiosarjan mukaan jalkapallon lisäksi ainakin juoksua ja joskus myös fearleadingia. Minusta on kuitenkin mukava, että Clawdeenin ensimmäinen setti esittelee juuri jalkapallon Clawdeenin lajina, sillä se hieman rikkoo ylityttömäistä stereotypiaa. Clawdeenin Fashion Packiin kuuluvat hihaton paita Monster High -koulun logolla ja väreillä varustettu paita ja samaa sarjaa olevat minishortsit. Paketissa on myös (jälleen korkeakorkoiset) pelikengät ja sukat, jalkapallo, hikinauha  ja -ranneke sekä korvarenkaat. Samaa sarjaa Frankien ja Cawdeenin asujen kanssa olisivat olleet vielä Lagoonan surffausuniformu ja Deucen koripalloasu.

Myöhemmin Clawdeenille ovat ilmestyneet myös School Club (Fashion Entrepeneur's Club) Fashion Pack ja Core Style Fashion Pack (josta myöhemmin tuotetiin Killer Style Clawdeen).

Toralei's Core Style Fashion Pack



Myös Toralei sai pian nukkena debytoituaan oman Fashion Packin. Se tuli aikoinaan ulos samoihin aikoihin Frankien, Cleon ja Spectran Core Style Fashion Packien kanssa. Packiin kuuluu musta, hileinen t-paita, hopea-mustaraidallinen minihame, hopeinen vyö ja sinipunaiset aurinkolasit. Toralein oranssi teema nähdään musta-oranssiruudullisessa huivissa, kengissä ja käsilaukussa. Setti on oikein hieno, monipuolinen ja sopii todella hyvin Toraleille. Koska Scaris Toraleita ei koskaan valmistettu, seikkailee Toralei Scaris-elokuvassakin tässä asussaan.

Jännittävää kyllä Toraleille ei ole julkaistu muita Fashion Packeja.

Ghoulia's Comic Book Club Outfit



Tämä on ehkä lempparini kaikista Fashion Packeista. SDCC Ghoulia on unelmieni MH-graali, mutta paremman puutteessa sain onneksi sentään itselleni tämän asusetin. Tämä on se mistä pidän Gholiassa. Asusetin ei tarvitse olla vain nätti mekko, vaan se voi olla jotain kekseliäämpää. Tässä fanityttö-Ghoulia-setissä on t-paita Dead Fastin kuvalla, valkopunainen minihame, neonvihreät silmälasit, hiuspanta, koruja ja lempparini: neonvihreä-punamustat popot. Tietysti asusetistä löytyvät myös Dead Fast -sarjakuva ja action figuuri, alkuperäisessä pakkauksessaan. Tämän asusetin metaulottuvuudet ovat vertaansa vailla.

Ghoulian asu julkaistiin osana School Club Fashion Pack -sarjaa yhdessä Abbeyn, Clawdeenin ja Draculauran asujen kanssa. Myöhemmin Ghoulialle on ilmestynyt Deluxe Fashion Pack.

Abbey's Snow Boarding Club Outfit



Abbey on hyvin otollinen Fashion Packien kohde, minkä huomaa tästäkin School Club -setistä. Abbeyn valinta kouluaktiviteetiksi on tietysti lumilautailu. Tähän tarvittavia vaatteita setistä löytyy villapaidan, karvaliivin, hiihtoshortsien ja monojen verran. Mukana on tietysti myös megahieno jäinen lauta, jolla Abbey voi viiletellä pitkin Himalajan vuoristoja, sekä kaulakoru ja hiihtolasit. Abbeyn luminaiseudesta otetaan kaikki irti myös Abbeyn Core Packissa, jossa Abbey saa jalkaansa luistimet. Muuten kyseessä ei ole mitenkään erityisen sporttinen setti, vaan paremminkin iltajuhliin sopiva kokonaisuus Itse huolisin mieluusti myös tuon setin juurikin noiden hienojan luistimien vuoksi.

Myöhemmin Abbeylle ovat ilmestyneet em. Core Style Fashion Pack sekä Core Style Fashion Pack 2.0.

Draculaura's Newspaper Club Outfit



Minulta löytyy myös kolmas School Club -setti, nimittäin Draculauran. Se on hyvin epätyypillinen setti Lalalle, mikä kiinnittikin ensimmäisenä huomioni. Sen sijaan, että Draculaura puettaisiin söpöihin mekkoihin, on tässä asusetissä raidallinen kauluspaita, rusetti, punaiset polvihousut ja henkselit, sekä hauskat sanomalehtikuvioiset sukkahousut. Asu on edelleen todella Draculauramainen, sillä kaikki on joko punaista tai pinkkiä. Kaiken kruunaavat söpö (aivan liian pieni) reportterin hattu ja korkeakorkoiset pinkkimustat kengät. Lalalle on paketissa myös vaaleanpunasävyinen, käteen sopiva kamera (salamavalolla tietysti), jolla koululehden juttuja voi sitten käydä kuvittamassa. Mainittavaa lienee, ettei School Club Packeilla ole Ghoulian asua lukuunottamatta mitään lorepohjaa tai yhteyttä mihinkään: ne ovat vain hauskoja lisäasuja hahmoille.

Draculauralle on myöhemmin ilmestynyt Day at the Maul Pack (Frankien kanssa) sekä Core Style Fashion Pack, joka julkaistiin yhtä aikaa Spectran, Lagoonan ja Abbeyn Core 2.0 -settien kanssa.

Operetta's Core Style Fashion Pack



Operetta on yksi tyylikkäimmistä monstereista ja samasta syystä oli hänen ensimmäinen asusettinsäkin todella chic. Rakastamani kynähame tekee jälleen paluun, tällä kertaa mustavalkoisena nuottikuosina. Yläosakseen Operetta saa simppelin mustan topin, jossa sama mustavalkoisuus vierailee Operettalle tyypillisen violetin kanssa. Hameen nuottikuvio sekä topin raidallisuus jatkuvat upeissa korkokengissä, jotka ovat edelleen mielestäni yhdet parhaimmista Operettan kengistä. Neidin hiuksiin sopivasti niin kengistä kuin laukusta ja muista asusteista löytyy myös punaista. Laukku on myös tuttua seittikuviota alusta loppuun ja samaa seittiä nähdään myös vyössä ja rintakorussa. Tällä kertaa mukana ei ole maskia, vaan ihan rehelliset aurinkolasit, joissa myöskin nähdään seittiaihetta. Kaiken kaikkiaan tämä on todella kaunis kokonaisuus, joskaan ei siltikään lempiasujani neidin yllä; tästä tittelistä kilpailevat varmasti Signature-, Roller Maze - ja Picture Day -tyylit.

Myöhemmin Operettalle on ilmestynyt Deluxe Fashion Pack, ja Core Style Fashion Packista on tuotettu Killer Style Operetta -nukke.

Lagoona's Core Style Fashion Pack 2.0



Minulla ei ole kuin kaksi Lagoonaa, Roller Maze ja 13 Wishes, enkä ole Lagoonan suurin ystävä. Jostain syystä hahmon Fashion Packit ovat kuitenkin silmääni aina hienoja! Tämä on ensimmäinen setti, jonka maltoin vihdoin ostaa, ja senkin vain siksi, että sain sen niin halvalla. Kyseessä on tällä hetkellä markkinoiden uusin Lagoonan Fashion Pack. Se on myös ainut setti, jossa Lagoonalle tarjotaan ihan rehellistä mekkoa. Packissa on todella kauniit värit: aquan vihertävä, pinkki ja musta sopivat yllättävän monelle nukelle, eivätkä vähiten Lagoonalle. Mekon yläosa on merellistä kalakuviota muistuttavaa kuosia ja alaosassa taas seikkailee korallia ja merihevosia. Mekon mukana tulevat läpikuultavat remmikengät sekä läpikuultava käsilaukku. Mitään muuta setissä ei ole, ja onkin huomattava, että Core Style Fashion Pack 2.0:t ovat paljon pelkistetympiä ja riisutumpia (heh heh) kuin aiemmat vaatesetit. Pakettikin on paljon pienempi. Mattel, yritätkö sinä pentele taas säästää jossain?

Lagoonalle on aiemmin ilmestynyt Surfing Uniform ja Core Style Fashion Pack.

4 kommenttia:

  1. Hei, kuinka saan laitettua sinulle s postia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nanna :) Voit mailata minulle osoitteeseen tavararakkaus@gmail.com :)

      Poista
  2. Ovatko nämä myynnissä? Mistä tälläiset voisi hankkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kaipa näitä edelleen myydään, joskin nämä nimenomaiset ovat vanhempaa tuotantoa :) Voit toki tarjota näistä, mutta myyn vain, jos hinta on mielestäni sopiva. Osaa näistä on ollut hyvin vaikea löytää. Esim. tuo Toralein Fashion Pack on tällä hetkellä 40e Ebayssa. Osa on toki halvempia ja niitä voi myös Ebaysta huutaa itselleen.

      Poista