sunnuntai 8. syyskuuta 2013

G1-kokoelman päivitystä!

Siitä on jo jonkin aikaa, kun viimeksi listasin krääsäistä kokoelmaani tänne bloggerin puolelle. Kuten sanottua, en ole juurikaan ostanut itse poneja aikohin, vaan keskittynyt lähinnä tavaraan. Niin nytkin. Tässä siis joitain viimeaikaisia krääsäostoksiani. Todennäköisesti unohdan jotakin, mutta säästettäkööt ne sitten seuraaviin postauksiin :)

Purkkatarroja!

Ensinnäkin, tein todellisen löydön eräällä nettikirpparilla vähän aikaa sitten. Myynnissä olivat nämä kaksi ponitarraa sekä satsi muita vanhoja tarroja. Huusin tuotteen itselleni (ihme kyllä kilpailua ei juuri ollut) ja myin sitten loput tarrat pois. Loppupeleissä nämä kaksi purkkatarraa olivat siis minulle aivan puoli-ilmaisia :) Kuten huomata saattaa, tarroissa seikkailevat Wind Whistler ja Surfy. Kumpaakaan minulla ei vielä ennestään ollut, ja Surfykin pääsee nyt meriheposiskojensa Sea Sprayn, Saltyn, Dipperin, Sea Breezen, Surf Riderin, Beachcomberin ja Sea Shimmerin joukkoon polskimaan. Huh, näitähän alkaa olla oikea lauma koossa :) Wind Whistler puolestaan on vain yksinkertaisesti aivan ihana poni ja toinen pegasustarrani. Molemmat ovat oikein hyvässä kunnossa, aivan kirkkaan valkoisia ja sileitä. Mainittakoon vielä, että nämä kaksi ponitarraa tulivat minulle erittäin hyvin pakattuna: A4-kokoisessa kuplamuovikuoressa :D

Ponypurset. Testattu ponivauvoilla.
Toisessa on selvästi kanniskeltu enemmän poneja.
Lähes identtiset Ponypurset. Uusi löytö yllä.

Toisen oheisessa kuvassa olevista Ponypurseista löysin vähän aikaa sitten kirpparilta. Se oli aivan selvästi trokarin pöydästä, mikä harmitti minua kovasti, mutta koska purse oli niin hyvässä kunnossa, en voinut jättää sitä oikein ostamattakaan. Minulla oli jo ennestään yksi Ponypurse, joka on sekin ihan hyvässä kuosissa, ehkä jopa vähemmän haalistunut. Voipikin olla, että myyn tuon toisen kappaleeni jossain vaiheessa, jos joku keräilijä sellaisen kokoelmiinsa haluaa. Ponypurse on ihan söpö laitos. Siinähän on alkujaan tullut Baby Sleepy Pie, hirvittävä räpsysilmäkammotus. Pursesta on myös toinen, harvinaisempi versio, jonka mukana on tullut Baby Crumpet. Tätä en ole nähnyt myynnissä ikinä koskaan missään. Luonnollisesti pursen hintaan vaikuttaa sen puhtaus, ehjyys ja kuminauhanolkaimen venymättömyys.

Veteraaniponien viimeinen asuinpaikka. Vitsi vitsi :P
Tällä olisi kokoakin ihan, jos siis hennoisi avata ja koota.
Ei ihan aloittelijoille, kun on noin pirusti paloja.

Löysin myös sattumoisin huutiksesta tällaisen palapelin, ja se oli pakko ostaa saman tien, sillä se oli vielä alkuperäisessä pakkauksessaan! Palapeli on ensimmäiseni, enkä suoraan sanottuna olisi koskaan uskonut omistamani sellaista: niiden hinnat kipuavat usein todella ylös nettikirpoilla ja keräilijöiden palstoilla. Ongelmina palapeleissä on myös se, että paloja tuppaa puuttumaan ja laatikko on repeillyt ja kulunut kulmista. Tässä omassa kappaleessani moisia vikoja ei tietenkään ole. Se on täysin priima. Kannen ja palapelin kuvassa on Ponyranch ja sillä kirmailevat klassikkoponit Bow Tie, Applejack ja Cotton Candy. Kuva ei ehkä ole niin söpö kuin joissain muissa näkemissäni palapeleissä, mutta onko tuolla nyt niin väliäkään :) Omppujaska on edelleen yksi lempiponeistani.

Lasten matkalaukku/aikuisten salkku. Materiaalina muovia, tekonahkaa ja kangasta.
Puhdistus vielä edessä.
Vetoketju ja sitä kiinnipitelevä solki rikki.
Sisällä vaurioita. Remmien pitäisi kai kiinnittyä johonkin?
Kissanmentäväkin se on.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä esittelyssä olkoon jonkinlainen impulssiostoksen tapainen hankinta ja samalla yksi isokokoisimmista ponikrääsistäni. Ei, se on ehdottomasti isoin. Jälleen kerran selaillessani nettikirppareita bongasin tämän hienon vintage-ponisalkun/lasten matkalaukun ja lähdin kyttäämään sen kauppaa innokkaasti. Kun näin, että salkku oli menossa eräälle epäilyttävähkölle henkilölle, huusin sitä, ja voitin. Tiesin salkun olevan vähän risa, ja kun sain tämän postissa, selvisikin kuinka risa: salkun sulkeva vetoketju on hajalla, sisäpuolen taskua on revitty sivusta ja ulkonurkissa on kulumaa. Tietenkään salkku ei käyttöön menisi, mutta vetoketju haittaa jo pelkästään salkun siirtelyssä aikamoisesti, sillä tämä on todellakin melkoisen iso laitos, ja olisi kiva saada se esimerkiksi pystyasentoon johonkin. Voikin olla, että joku päivä korjautan tuon viheliäisen vetskarin. Sen sijaan ilokseni laukku on suhteellisen puhdas ja sen kuvat ovat upeassa kunnossa! Samoin kantokahva on ehjä. Laukku on myös kunnollista tukevaa materiaalia, eikä mitään heppoista pahvia, mikä on ilo. Henkilökohtaisesti en ole nähnyt tällaisia koskaan aiemmin myynnissä missään (tosin ebaysta niitä haulla myöhemmin bongasin), joten sikälikin halusin tämän itselleni. Se on melkoisen vaikuttava lisä kokoelmaani.

Lisäksi pelastin kotopuolessa käydessäni nämä vanhat ponikamani sukulaislasten leikeistä. Yllä Brush n Grow Ringletsin harja, keskellä Prance n Dance Twirlerin puuhka ja alla Cutie Club -nuken harja (okei, ei ponikama sinänsä, mutta menee kokoelmiini kuitenkin).

Tällaista siis tällä kertaa. Kauhulla odotan, mitä ponikerääjien miitistä tarttuu mukaani kuun puolivälissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti