perjantai 16. elokuuta 2013

Chasing Soarin

Kuten Blind Bag -ponipostauksessani kertoilin, en yleensä ole näiden ylläripussiponien perään. Mutta aina välillä sielläkin puolella julkaistaan yksilöitä, jotka on vain pakko saada. Taisin mainita, että eniten odottamani uudet BB:t olivat seitsemännen aallon Wonderboltit. Tuo aalto on nyt täällä ja niin Wonderboltienkin pitäisi. Mikä on siis ongelma?

Wonderboltit, nuo ponimaailman hurjapäät saapuivat Blind Bageihin kuukausi-pari sitten, ja olenkin tässä muutaman viikon hyvinkin aktiivisesti yrittänyt löytää kaikkia kolmea Wonderboltia erilaisista lelukaupoista ja tavarataloista, tuloksetta. Vime viikonloppuna minua onnisti vihdoin. Löysin Itiksen Anttilasta sekä Misty Flyn että Spitfiren... mutta en Soarinia. Sattuneesta syystä Soarin on juuri eniten haluamani Wonderbolt, eikä sarja tunnu täydelliseltä ilman sitä. Ongelma Wonderboltien metsästämisessä on ollut ehdottomasti pussiponien yllättävä vähyys kaupoissa. Jos Blind Bageja on, on minun saavuttuani paikalle jäljellä vain jämät, joissa ei paljon Wonderbolteja sitten enää näy. Vielä hämmentävämpää on se, että useat isot kaupat, kuten Malmin Citymarket ja Prisma eivät kumpikaan pidä valikoimissaan koko Blind Bageja! Toiset, kuten Itiksen Stockan leluosasto, taas yrittävät sitkeästi myydä pois ensin vanhemman tuotannon ennen kuin tilailevat uusia. Mikä ei tietysti ole kovinkaan hyvä strategia sinänsä näin keräilijän mielenlaadun tuntien.

Lies! Spitfiren ja Soarinin kortit on sotkettu, typerä Hasbro (also known as Hasbroken).

Spitfiresta ja Misty Flysta minulla ei ole pahaa sanottavaa. Ne ovat oikein ihania, eikä tuo läpikuultavuuskaan häiritse läheskään niin paljon kuin olin alkujaan ajatellut. Molemmat näyttävät myös tarpeeksi erilaisilta verrattuna tuohon Ponyville-setissä esiintyneeseen Wonderbolt-hahmoon. Maalit ovat ihan kelvolliset ja poneissa on tiettyä dynaamisuutta, vaikka pose onkin tismalleen sama (ainoastaan cutie markit ovat eri puolilla). Korteissa on erittäin ytimekäs esittely kummastakin ponista. Misty Flyn kortissa lukee Is on the flying team! (no shit, Sherlock) ja Spitfiren kortissa Flies so fast! Sama 13 kielellä, ei tosin suomeksi. Hieman syvällisempää infoa näistä tyypeistä löytyy sentään wikistä, täältä ja täältä. Sarjassakaan Wonderbolteilla ei aivan älyttömästi ole ollut ruutuaikaa, mutta onhan tämä ponien lentojoukkue nyt pirun jännittävä konsepti.

Misty Fly vasemmalla, Spitfire oikealla.

Miksi sitten juuri Soarin on suosikkini? Sen lisäksi, että hän on eniten sarjassa esiintynyt Wonderbolt, kuvailee My Little Neowiki Soarinia näin: "He hasn't really spoken much, but Soarin' seems like he doesn't get much sleep, which makes him seem "slow"." Lisäksi tiedämme, että Soarin pitää piirakasta. Do I need to say more? :D

Inspiraatioksi ja referenssiksi vielä random-kuva Soarinista univormussa...

Täältä.
...ja tämä hellyyttävä video Soarin- & RD-cosplaysta Pax Eastista.


Pyydän täten myös teitä, kätyrini pitämään silmät ja korvat auki. Soarin liikkuu sarjanumerolla 92236 ja tulee hopeisessa pussissa. (Ja jos joku nyt järkyttyy siitä, että Blind Bagien pitäisi olla todellakin ylläripusseja, niin kerrottakoon, että keräilijät ovat jo kauan aikaa sitten keksineet tarkistaa pusseista niiden sarjanumerot. Sarjanumeroindeksi löytyy esim. täältä.) Olen kiitollinen kaikista vinkeistäkin. Soarin kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti